Do špajzy
Potešíme každú šikovnú gazdinú
zásobami do špajzy pre hladnú rodinu.
Zdravé varenie
Detaily
Jazmínová ryža v biokvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch. Natural znamená, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Krajina pôvodu: Kambodža
Detaily
Trojfarebná ryža sa skladá z natural dlhozrnnej ryže, červenej ryže a čiernej ryže. Exotická kombinácia skvelých chutí a vzhľadu dodá vašim pokrmom na originalite. V biokvalite. Krajina pôvodu: Mimo EÚ
Zdravé varenie
Detaily
Trojfarebná ryža sa skladá z natural dlhozrnnej ryže, červenej ryže a čiernej ryže. Exotická kombinácia skvelých chutí a vzhľadu dodá vašim pokrmom na originalite. V biokvalite. Krajina pôvodu: Mimo EÚ
Zdravé varenie
Detaily
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. Má široké využitie v kuchyni samotná ale aj v kombinácii s ďalšími typmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a pojivosť (bezlepkových) zmesí.
SuperpotravinaZ novej úrody
Detaily
Slnečnicové semienka majú príjemnú orieškovú chuť. Sú lúpané a ich použitie je veľmi univerzálne. Vyrobíte si z nich maslo, mlieko alebo trebárs syr. Hodia sa do šalátov, príloh, pečiva či kaše. Krajina pôvodu: Bulharsko
SuperpotravinaZ novej úrody
Detaily
Šošovica je nízkokalorická a nízkotučná diétna strukovina. Pre svoje nutričné hodnoty je veľmi cenenou potravinou. Je bohatým zdrojom vápnika, železa, selénu, fosforu, zinku, vitamínov B1, B2, B6, enzýmov a obsahuje organické kyseliny a lecitín. Pri príprave jedla počítajte s tým, že sa po uvarení objem šošovice strojnásobí.
SuperpotravinaZ novej úrody
Detaily
Jedli ste už SLOVENSKÚ šošovicu? Tak teraz máte možnosť ochutnať tú najlepšiu odrodu aká len môže existovať! Šošovica sa nerozvára, je stále pevná a skutočne VYNIKAJÚCA.
Superpotravina
Detaily
Červená šošovica rozhodne patrí do zdravého jedálnička. Je to vysoko výživná strukovina. Výnimočnou medzi strukovinami ju robí fakt, že z nej skoro vôbec nenafukuje. Hovoríme jej síce červená, ale je skôr oranžová, po uvarení dokonca až žltá. Pokiaľ chcete mať šošovicu do červena, varte ju s kari alebo kurkumou. Šošovica nestojí takmer nič, no pre zdravie znamená veľmi veľa.
Zdravé varenie
Detaily
Vráťme sa k prírode a k jej bohatstvu, ktoré nám ponúka aj v podobe ŠPALDOVÝCH VLOČIEK. Tento starobylý druh pšenice, ktorý bol v minulosti vytláčaný modernými odrodami, sa vracia na scénu ako SYMBOL ZDRAVEJ a VYVÁŽENEJ stravy. Špaldové vločky sú výnimočné svojou orieškovou chuťou a množstvom živín, ktoré sú pre náš organizmus prospešné.
Zdravé varenie
Detaily
Tapiokové perly sa vyrábajú zo škrobu z hľúz kra Manioku. Sú prirodzene bez lepku, takže si na nich môžu pochutnať aj celiatici. Z periel môžete vyrobiť netradičný puding, kašu či závarku.