Jogurtovo-tvarohový dezert s makom
Raňajočky a táto skvelá kombinácia chutí.
Alebo kľudne aj ako dezert (vlastne kedykoľvek :-) )
Tu je recept na JOGURTOVO-TVAROHOVÝ DEZERT S MAKOM
Čerstvé jahody, jogurt + tvaroh, mak, banán, sirup agáve a dohustené kokosovou múkou na zvýšenie vlákniny a doplnenie bielkovín.
250 g nízkotučny tvaroh jemný roztierateľný
200 g biely jogurt
1 veľký banán
1-2 pl agavového sirupu
3-4 pl celého maku
2-3 pl kokosovej múky
Čerstvé jahody
Pražené pekanové, alebo vlašské orechy
Postup je jednoduchý:
Banán, jogurt a tvaroh rozmixujeme ponorným mixérom a dosladíme agávovým sirupom. Primiešame
kokosovú múku a vymiešame dohladka. Nakoniec vmiešame mak.
Navrstvíme do pohárov.
Dozdobíme čerstvými jahodami a pekanovými orechmi.
kokosovú múku a vymiešame dohladka. Nakoniec vmiešame mak.
Navrstvíme do pohárov.
Dozdobíme čerstvými jahodami a pekanovými orechmi.
Dobrú chuť!
Recept pre nás pripravila a nafotila Martinka z projektu Gromovci v kuchyni.
Recept pre nás pripravila a nafotila Martinka z projektu Gromovci v kuchyni.